EXCLUSIV  Mișcare CONTROVERSATĂ din cauza lipsei medicamentelor. Dr. Daciana Toma: Este IMORAL să faci asemenea jonglerii!

Dr. Daciana Toma a explicat în ce mod se poate schimba tratamentul prescris unui pacient pentru o afecţiune, în contextul în care aceasta este una dintre soluţiile propuse de către decidenţi, atunci când anumite medicamente nu se mai găsesc pe piaţă.

Dr. Daciana Toma, Secretar al Societății Naționale de Medicina Familiei, a vorbit, într-un interviu acordat DCNEWS și DCMEDICAL despre motivele pentru care se poate schimba tratamentul prescris unui pacient, subliniind faptul că a schimba medicaţia unei persoane doar pentru motivul că medicamentele respective nu se mai găsesc în farmacii este un lucru cu totul imoral. 

"Schimbarea tratamentului trebuie justificată. Să o justifici de criza din farmacii... asta nu găsiţi niciodată, în niciun ghid: să fii nevoit să schimbi medicaţia fiindcă nu mai ai acces la ea. Schimbi medicaţia când ai un motiv, când evoluţia pacientului, când celelalte afecţiuni pe care le are impun acest lucru.

Să faci jonglerii în schema terapeutică, pentru a te adapta la ceea ce este pe raft e imoral", a declarat, în cadrul interviului, dr. Daciana Toma.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel