EXCLUSIV  Mirela Vaida, blocaj în emisiunea Acces Direct: Nu am putut să preluăm directul. Toată lumea a plâns atunci

Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida

Invitați la emisiunea realizată de DC News TV, prezentatorii Acces Direct, Mirela Vaida și Adrian Velea, au vorbit despre implicarea emoțională pe care o au în legătură cu subiectele prezentate în emisiunea Acces Direct.

”Un episod în care pur și simplu nu ne puteam stăpâni lacrimile a fost prima zi de război în Ucraina, când era toată lumea cu nervii la pământ”, a declarat invitatul emisiunii Adrian Velea.

Adrian Velea relatează acest moment trist: ”A fost așa: mai aveți 10 secunde, 9,8...7.. și rulaseră imaginile cu tatăl care își lua rămas bun de la fiica lui". 

Intervenind pe subiect, Mirela Vaida continuă: ”Fiind și părinți, ne-am pus în situația omului de acolo. Nu știu dacă e o greșeală sau e normal să fii așa, dar empatizăm foarte mult cu ce se întâmplă în fața noastră. Nu am putut efectiv să preluăm directul”, a relatat aceasta. 

"Cred că toată lumea a plâns atunci"

”Cred că este o chestiune naturală să plângi. Cred că toată lumea a plâns atunci, din păcate se obișnuiește psihicul, mentalul omului. După două luni de război, deja te obișnuiești. Scenele războiului sunt tot mai groaznice, dar s-a obișnuit mentalul cu treaba asta: e război sunt crime și mor oameni nevinovați și copii. Dar atunci impactul a fost atât de mare încât foarte greu ne-am stăpânit lacrimile și cred că, până la urmă, e normal să fim niște oameni cu sensibilități”, a continuat Mirela Vaida.

Întrebată fiind care dintre cazurile prezentate a marcat-o emoțional cel mai mult, aceasta a mai spus: ”Nu știu, toate cazurile. Când e vorba de copii, în general, nouă ne vin o grămadă de mame cu copiii pierduți în instanță, de tați care se răzbună pe mame în urma unui divorț și își fură copiii unii altora, de mame disperate care cad în genunchi, de copii părăsiți”, a continuat Mirela Vaida. 

Jurnalistul Val Vâlcu i-a mai întrebat pe invitați care este problema socială cea mai gravă pe care ei o consideră importantă.

”În primul rând este violența domestică. Foarte multe femei, fete, care vin și se plâng de amenințări din partea soților sau foștilor iubiți, amenințări cu bătaie și întotdeauna ridicăm problema că nu se întâmplă nimic. Cu tot cu ordin de restricție, de cele mai multe ori ele sfârșesc moarte. Nu se mișcă nimic din punctul acesta de vedere și mor femei pe capete”, declară Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel