Mircea Diaconu face praf un ziar care copiază știri: Retrageţi articolul

Mircea Diaconu, ANI
Mircea Diaconu, ANI

Mircea Diaconu face praf un ziar care foarte des copiază știrile integral, inclusiv cu titlul original, fără citarea sursei, din diverse ziare online printre care și DC News.ro.

Este vorba despre Ziarul Profit unde o jurnalistă a publicat o știre despre marele actor cu titlul: "Procurorii francezi încep cercetările în cazul Mircea Diaconu — şi-a angajat prea mulţi asistenţi, pe banii europeni".

Mircea Diaconu a cerut să îi fie publicat un drept la replică după dezinformarea care a apărut în acel site. El a explicat foarte clar că este vorba despre un articol care a mai fost publicat în urmă cu un an și a reiterat faptul că nu este anchetat de procuratura franceză.

De asemenea, europarlamentarul a spus că organizarea biroului său este controlată, verificată şi avizată de Parlamentul European: "Sunt perfect în standardele şi procedurile parlamentare. Informaţiile sunt transparente, aş putea să vă trimit la site-ul Parlamentului European, dar vă spun eu, ca să economisiţi timp: am trei asistenţi la Bruxelles, şi cinci in ţară. Cu asta consum sub doua treimi din fondurile alocate acestui capitol".

[citeste si]

"În final, mă tem, sincer, pentru profesionalismul şi buna dumneavoastră credinţă! Mă tem că sunt foarte puţini, din ce in ce mai puţini concetăţeni de ai noştri care pot inghiţi aşa ceva. şi, dacă nu mă inşel, orice publicaţie are nevoie de cititori din ce in ce mai mulţi, nu din ce in ce mai puţini. Asta doar in cazul in care se finanţează normal şi nu contra naturii. (...) Toate informaţiile privind activitatea mea pot fi accesate pe site-ul Parlamentului European, pe care, cu experienţa dvs. de 10 ani de jurnalism, cred că l-aţi fi putut deschide.

Cred că cel mai civilizat ar fi să retrageţi articolul, „Procurorii francezi incep cercetările in cazul Mircea Diaconu – Şi-a angajat prea mulţi asistenţi, pe banii europeni" şi să publicaţi acest Drept la Replică in integralitatea sa", a mai transmis Mircea Diaconu în Ziarul Profit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel