Mircea Badea: ”Wilmark a fost dat afară pentru că...”

Mircea Badea profită de orice ocazie care îi iese în cale pentru a-l mai înțepa o dată pe colegul său de trust, Mihai Bendec. De această dată, prezentatorul emisiunii ”În gura presei” s-a folosit chiar de cazul Wilmark – mai precis de plecarea acestuia de la ”Dansez pentru tine”.

Punând față în față situația ”micuțului Will”, care neagă declarațiile celor de la Pro TV, spunând că a fost dat afară pentru că a participat ca invitat la emisiunea ”Roata Norocului”, de la Kanal D, cu cea a lui Bendeac, Badea se întreabă de ce în acest caz nu se mai plânge nimeni că i-a fost îngrădită libertatea de exprimare.

”Willmark a fost dat afară de la Pro TV cu câteva ore înainte de începerea unei noi ediții "Dansez pentru tine" și asta pentru că a participat ca invitat la o emisiune la Kanal D. Nu se dă nimeni cu fundul de pământ că i s-a limitat libertatea de expresie?!?! Propun să-i ia locul Nelson Bendela! Mi-e scârbă de scârbe! Mămicuțelor, plâns!”, a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare atacându-l din nou pe actorul de la iComedy.

Sâmbătă, Wilmark spunea că a participat ca simplu invitat la emisiunea lui Liviu Vârciu de la Kanal D și că nu a semnat niciun contract cu trustul respectiv. Acesta mărturisește că  nu se aștepa ca totul să ia o astfel de întorsătură nefavorabilă pentru el.

VEZI ȘI:

Primele declarații ale lui Wilmark, după decizia Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel