Mircea Badea, uimit de o declarație a Ralucăi Prună

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a spus că are ”o afiliere de idei” cu Monica Macovei.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament.

"Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid", a declarat, marți, ministrul Justiției, Raluca Prună.

Declarația a fost comentată și de Mircea Badea, la emisiunea 'În Gura Presei'.

"Și ce a zis doamna Prună? A zis așa: <Am lucrat cu Monica Macovei. Am o afiliere de idei cu Monica Macovei.> Eu m-am blocat, am crezut că vrea să spună afinitate. Dar sunt convins că doamna Prună are proprietatea termenilor. Să vedem ce înseamnă afiliere: <a se alătura altei organizații, instituții, stabilind raporturi de subordonare sau de colaborare. > Eu cred că este corect, este o afiliere, pentru că e vorba de subordonare. Și mie mi se pare că doamna Prună este subordonată doamnei Macovei, folosind termenul corect", a spus Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel