Mircea Badea șterge pe jos cu un articol din Gândul

Mircea Badea a șters pe jos cu un articol apărut în Gândul, despre fericire, în care un profesor spune concluziile sale despre această stare și despre tainele Universului.

"Ăștia de la gandul.info au găsit rețeta fericirii. Sunt insolvenți de mici, nu plătesc taxe la stat, mormanul morman. Chiar îi cred că au rețeta fericrii", a spus Mircea Badea.

Iată comentariile lui Mircea Badea:

"Hai să vedem rețeta fericirii de pe gandul.info. „Ne putem prelungi viaţa în funcţie de modul în care gândim" - asta presupune să gândim. "Dacă eu dezechilibrez Universul, produce catastrofe" - Vader, tu ești?".

"Nimeni n-ar crede că un copil dintr-un sat de provincie se întreabă, la o vârstă fragedă, doar observând rutina din jurul lui, ce sens are existenţa umană. Şi totuşi, Dumitru Constantin Dulcan, ajuns acum profesor universitar şi medic neurolog, a făcut acest lucru. Prin tot ceea ce a făcut, el a căutat însemnătatea vieţii" - hai, dă-mă dracu'!

"A înţeles cum funcţionează Universul" - Extraordinar!

"Și spune că tot ceea ce a aflat prin studiu intens şi din experienţele sale vrea să împărtăşească şi altora"-  Băi, nici măcar nu e egoist. După ce a deslușit tainele universului, le împărtășește cu noi, pe gândul.info.

"Am vorbit cu profesorul Constantin Dulcan despre triada fericire – gânduri – sănătate şi consecinţele acesteia asupra funcţionalităţii Universului" - Să știți că și eu, mă gândesc, mai ales după o sticlă de Proseco , pe la trei dimineața la funcționalitatea Universului.

"Profesorul consideră că gândurile şi vorbele noastre pot influenţa Universul" - ca să știți de ce Universul este în halul în care este, emisiunea asta are 11 ani. Îți dai seama cât am influențat Universul? Ca să înțelegi de ce merge așa Universul

"Pentru mine fericirea este momentul în care totul freamătă în noi" - Borcea, tu ești?

"Sunt două niveluri la care un om poate să aibă o reacţie de fericire sau de nefericire. Primul este planul personal, dar voi începe cu modelul social" - Doamne, mă plictisesc de moarte. Mai pe scurtătură, zi bre mai pescurtătură.

"Nefericirea este o chestiune de percepţie. Sunt fericit în funcţie de cum percep eu un eveniment; percep cu un ecou negativ sau îl percep cu un ecou pozitiv;" - Doamne, o să-mi spună aia cu jumătatea plină și jumătatea goală a paharului. E ceva îngrozitor. E profesor și spune banalitățile astea?

"Fericirea mai ţine şi de structura noastră. Oamenii introvertiţi, cărora foarte puţine lucruri pe lumea asta le plac sunt cei mai nefericiţi" - Culmea, cu cât îți plac mai multe lucruri, cu atât ești mai fericit. Ai înțeles asta? Extraordinar!

"În momentul în care eu, prin ceea ce scot pe gură sau gândesc dezechilibrez Universul, el produce catastrofe" - mă, dar ce sensibil e universul ăsta. Și dependent de mine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel