Mircea Badea, problemă-cheie după cazul lui Cristi Boureanu

Mircea Badea
Mircea Badea

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, ridică o problemă importantă după cazul afaceristului Cristian Boureanu, acuzat că și-a agresat fiica. 

”Vreau să spun că un copil nu trebuie lovit niciodată, niciodată, nici măcar o singură dată. Pentru mine este inacceptabilă chiar și o palmă la fund. Vreau să discut o speță care ne privește pe toți. Un copil de patru ani nu vrea să plece din parc seara sau din magazinul de jucării din mall care se închide. Taică-su îl ia pe sus și copilul țipă. Ce se întâmplă? Vine poliția? Te anchetează? Eu vreau să știu cum este legal. Până la ce vârstă poți să-ți iei copilul la subraț?” este problema ridicată de Mircea Badea, după cazul lui Cristi Boureanu, în emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3. Realizatorul de televiziune întreabă dacă poți să iei copilul de trei ani ”pe sus”, dar nu și pe cel de 15. 

Aceeași problemă a ridicat-o și-n emisiunea de la Radio ZU, dar și-n pasa din ”Sintena Zilei”. Avocații invitați în emisiunea lui Mihai Gâdea au avut răspunsuri diferite, fără a se ajunge la un consens procedural. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel