Mircea Badea: Noul sediu Antena 3, 'horror la puterea horror'

Mircea Badea s-a plâns de noul sediu de la Romexpo în care s-a mutat temporar Antena 3, susţinând că arată ca "un pătul, un şopron" şi că e "horror la puterea horror".

 

Mircea Badea, aflat la prima emisiune din noul sediu de la Romexpo, a ironizat spațiul din care Antena 3 va emite timp de câteva luni după care se va muta îi Pipera, în clomplexul Iride Park, informează paginademedia.ro.

"Sunt în noul șopron. E horror. Pentru mine, cu cârje, este horror la puterea horror. Eu nu m-am emoționat foarte tare la părăsirea vechiului sediu, de unde am făcut foarte multe emisiuni, nu m-a afectat foarte mult despărțirea de acel sediu. Dar văzând de unde vom face suficient de multe emisiuni, wow. Eu sunt absolut uluit că emitem de aici. Foarte tare! Orice mi-aș fi imaginat eu, mi-am imaginat prost. Dintr-un pătul să transmiți mi se pare o super performanță și mă face să analizez cu și mai multă atenție, rigoare și preocupare asupra acțiunilor serviciilor secrete din România.", a spus Badea într-un dialog cu Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel