Mircea Badea, luat cu ASALT după ce a zis la Antena 3: Ce înjurături mi-am luat...

Mircea Badea a fost luat cu asalt după ce a zis în emisiunea ”În gura presei”.

În criza generată de pandemie, în domeniul privat, mulți oameni au rămas fără loc de muncă, iar alții, mai fericiți, doar li s-a tăiat salariul. În acest context, Mircea Badea a spus că bugetarii trebuie să se aștepte la scăderi de salarii, cum s-a mai întâmplat în România.

"Văd un discurs isteroid pornind de la întrebarea: se vor diminua salariile bugetarilor? Am o surpriză care, de fapt, nu e o surpriză. Mie mi s-a diminuat deja. Și celui de la camera de la filmat, și celor din regie etc. Nouă ni s-au tăiat salariile. Să vă zic ce previziuni am? Mai bine nu. Unora de pe aici doar ni s-au tăiat salariile. Dar sunt mulți, în alte părți, care au rămas fără niciun venit. Asta este ecomia reală", a spus realizatorul TV.

"Este foarte greu de crezut că salariile bugetarilor vor rămâne neatinse. Nu am cum să cred așa ceva", a mai zis Mircea Badea la Antena 3.

Apoi, realizatorul TV a povestit că a primit comentarii în care era înjurat de unii bugetari.

"Am văzut o preocupare corectă despre salarii și am zis că îmi este greu să cred că nu li se vor tăia salariile bugetarilor din România. Ce înjurături mi-am luat... Să te ia naiba, Badea, să mori în chinuri. De ce? Măi bugetarule care mă înjuri, ai senzația că eu îți tai leafa? Pe bune? Eu vreau să ți se tripleze leafa. Ai senzația că dacă am zis eu asta acum ți se va tripla leafa? Contează ce zic eu?! Eu văd ce se întâmplă planetă. Bugetarule, ai senzația că ești desprins de pe planetă? Dacă problemele apar la cel mai crâncen mod pe planetă, noi avem senzația că noi, aici, în România o să fim șmecheri?", a zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel