Mircea Badea, în Piața Victoriei cu rulota: Merg acolo să dorm două-trei nopți

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat faptul că aproximativ zece protestatari au venit joi cu o rulotă și un cort în Piața Victoriei înainte de protestul de vineri.

Realizatorul TV s-a gândit cum ar fi dacă și el ar merge cu o rulotă acolo, ce s-ar întâmpla.


"După ce va trece mitingul, mă gândesc să mă duc și eu cu o rulotă în Piața Victoriei. De ce? Pentru că așa vreau. Eu ce am? De ce să nu îmi pun și eu o rulotă în Piața Victoriei? Îmi cumpăr una și merg acolo să dorm două-trei nopți. Sau luăm rulota și o punem în Piața Vendome din Paris. Ia să vedem ce ni se întâmplă. După aceea, venim și în Piața Victoriei și punem rolota. Văd că s-a stabilit un nou standard... vin unii și pun o rulotă în Piața Victoriei. Atunci bine... (...) Dacă mâine își face unul casă în Piața Victoriei? Unii vor să pună corturi... beton! Asta e o super țară", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei".

Românii din diaspora se adună la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, pentru un protest anunţat pe reţelele de socializare

”Diaspora acasă” este genericul sub care românii aflaţi în străinătate se vor strânge vineri, în Piaţa Victoriei din Capitală, la un protest anunţat pe reţelele de socializare. Pe comunităţile de Facebook au fost create, în ultimele săptămâni, mai multe evenimente publice pentru data de 10 august, în Bucureşti, la care şi-au exprimat intenţia de a participa români din afara graniţelor şi nu numai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel