Mircea Badea face praf 14 nume grele din preajma lui Iohannis

Mircea Badea a răbufnit după ce a apărut o listă care conținea numele unor persoane propuse pentru a merge la întâlnirea cu Klaus Iohannis pentru consultări.

"Cele mai multe comentarii la articolul „Vrei ca Tudor Chirila si Adi Despot sa mearga la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis? Pe cine mai propui?" cele mai multe comentarii i-au nominalizat pe Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, polițistul Godină, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian, scrie Români-buni.  Klaus Iohannis a făcut această invitație pentru a avea consultări înainte de nominalizarea noului premier.

Comentariul lui Mircea Badea a venit ca o lovitură pentru cele 14 nume anterior menționate.

"Pe mine clar nu mă reprezintă ăştia. Cu toată dragostea, unii dintre ei sunt, în cel mai bun caz, penibili. Nu cred că sunt singurul care crede asta. Dacă noi nu ne vom face auziţi, ne vor fi impuse desene animate. Poate totuşi că e ceea ce trebuie că să se aleagă praful. Cred că merităm. Toţi", a fost replica lui Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel