Mircea Badea: E o porcărie astronomică, persecuție politică

Realizatorul "În gura presei", Mircea Badea, se arată uluit de ulimele dezvăluiri din dosarul Telepatia. 

Problema discutată- socoteala prejudiciului în dosarul Telepatia- a fost dezbătută în emisiunea Alessandrei Stoicescu. Când Dan Voiculescu a donat acțiunile fiicelor- prin aceasta considerându-se că s-au spălat bani- el avea hârtie de la Parchet de NUP în care scria: nu s-a comis nicio infracțiune. 

Despre cele mai recente dezvăluiri legate de cazul privatizării ICA, Mircea Badea spune că "Parchetul care a spus că nu s-a comis nicio ilegalitate nu era al lui Băsescu. Dacă nu e Parchetul lui Băsescu, nu e Parchetul justiţiei independente. Abia după ce a venit Băsescu avem încredere în instituţiile statului". 

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a adăugat că "este o porcărie astronomică, o persecuţie de natură politică. Sunt atât de multe evidenţe...".

"Ca să nu mai vorbim de punctul a, punctul 0 în orice spălare de bani: banii trebuie să fie murdari. Nu ai cum să speli bani albi, trebuie să fie negri. În plus, cedarea de acţiuni a fost făcută public, ba chiar cu o conferinţă de presă", a concluzionat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel