Mircea Badea, despre trafaletul Patriarhului: : Tijă pentru sfinţire?...

Mircea Badea a analizat  comunicatul transmis de BOR - după ce Patriarhul Daniel a apărut în nişte fotografii sfinţind studiourile Trinitas TV cu un obiect ce părea a fi un trafalet - şi a concluzionat că expresia "tija pentru sfinţire" ar trebui bătură în piatră.

"Voiam să îmi exprim aprecierea pentru comunicatul de la BOR (Biserica Ortodoxă Română - n.r.), domnul acela arogant, extrem de arogant şi de agresiv, foarte creştin, purtătorul de cuvânt care ne-a explicat că acela nu este trafalat, că noi suntem nişte ignoranţi, şi că aia este o tijă.

Citește și: Imaginea zilei cu Patriarhul Daniel. Ce face în această poză

Deci, asta cu tija pentru sfinţire... Aţi mai auzit aşa ceva? Este o expresie care trebuie bătută în piatră - tijă pentru sfinţire", a spus Mircea Badea, amuzat, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Noile studiouri ale radioului şi televiziunii Trinitas au fost inaugurate şi sfinţite de Patriarhul Daniel, săptămâna trecută, iar  imaginile publicate pe basilica.ro - site-ul agenţiei de presă a Patriarhiei Române - Părintele Daniel pare că sfinţeşte un un trafalat în locul tradiţionalului buchet de busuioc.

Citește și: Replica Patriarhiei Române, după sfințirea cu "trafaletul" a redacției Trinitas

"A venit ăla cu multă aroganţă şi agresivitate chiar (purtătorul de cuvânt de la BOR - n.r.), să ne spună că ăla nu e trafalet, ci o tijă pentru sfinţire. Foarte tare, ştiam de ce îmi plac mie mult preoţii...", a încheiat Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel