Mircea Badea, atac la Andreea Esca

Gala Premiilor TV Mania a stârnit ample controverse, iar Mircea Badea a contestat premiile de anul acesta de la TV Mania apreciind că TV Mania este doar un ghid tv cu tiraj  "mai scăzut decât iq-ul Andreei Țonciu sau mai insignifiant decât chiloţii Danielei Crudu". Din perspectiva antenistului, revista "trăiește un miracol al resuscitării vecin cu învierea lui Lazăr: când decernează niște premii", adăugând că "rostul unui premiu e următorul: ori e atribuit de o instanță profesională și, dacă-l accepți sau măcar participi, înseamnă că-i recunoști autoritatea, ori e o apreciere colectivă a unui numar semnificativ pentru branșa în care ești. La TvMania nu e nici una nici alta. Cu siguranţă nu e o instanță profesională căci lucrătorii la transcrierea programului tv se pot pronunța cel mult la un concurs de caligrafie. La fel de sigur cititorii fasciculului pot fi numărați de un copil din clasa pregătitoare iar televiziunea se adresează milioanelor".

Ţinta atacurilor lui Mircea Badea se pare că a fost Andreea Esca, are a primit premiul pentru cea mai bună emisiune de ştiri, în detrimentul Observatorului de la Antena 1.

"Un cretinism. Un prilej de PR tâmp, de fotografii tălâmbe cu fete mimând prost fericirea de a lucra biceps cu trofeul întruchipând o cravată de metal. Sau o lopată de zăpadă. Scopul e să creadă telespectatorii tăi că ești apreciat, stimat, nu contează de cine și de câți, așadar el se află în tabara câștigătoare cand își privește producțiile", a scris Badea pe blog, sub care a postat și o fotografie a Andreei Esca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel