Mircea Badea, amendă Poliție. Cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile

Mircea Badea 4
Mircea Badea 4

Mircea Badea a fost amendat de Poliție după ce a fost prins circulând cu 138 km/oră, pe DN 1. El a refuzat să semneze procesul verbal. Amenda pe care a primit-o acesta este în valoare de 585 de lei.

"De obicei, când sunt oprit de polițiști în trafic, nu mă uit la ei, vorbesc doar strict tehnic. Răspund cu da sau nu. Duminică m-a oprit poliția. Veneam de la Sinaia. Eram pe DN 1. Mă oprește Poliția și zic "Bună ziua". Polițiștii mi-au zis că am depășit viteza. Posibil. 138 km/h. Nu am zis nimic. Le-am dat actele și gata. Nu le-am zis nimic. Nu a fost niciun scandal. Un polițișst m-a întrebat: Semnați procesul verbal? De data asta, m-am uitat la el și i-am zis: NU. Atât am zis: o silabă. A zis: E-n regulă, vi-l trimitem acasă. Vă doresc o zi bună. După aceea am plecat. Nimic mai mult", a zis Mircea Badea la "În gura presei".

"Eu de obicei nu semnez nimic. Nu era obligatoriu. Era dreptul meu pentru că de-asta m-a și întrebat dacă semnez procesul verbal. (...) De obicei, depășesc viteza legală. Nu este ceva nou. Este o contravenție. Nu este nimic grav. Nu este penal, este contravenție. Mi se întâmplă destul de des. Amenda este de 585 lei. Lumea ar trebui să fie fericită că se duc la stat, bani pe care statul îl va folosi în mod chibzuit pentru binele public... sau nu. În sfârșit", a completat Mircea Badea.

"Vă dați seama că după ce am plecat, polițiștii, în secunda doi, au dat pe goarnă. Au zis că m-au oprit, că m-au amendat, că sunt un nenoricit.... vă dați seama. Asta mi se pare o problemă", a mai zis Mircea Badea.

În timpul emisiunii, Mircea Badea a primit mai multe mesaje printre care unul de la Victor Ciutacu. Realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV i-a scris în glumă: "Băi, 'contravenționistule'".

VEZI ȘI: Radu Tudor, declarație BOMBĂ despre Klaus Iohannis. "PRIMUL MARE EȘEC"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel