Mircea Badea: "Am încercat să înțeleg ce a vorbit Orban două ore, jur"

Mircea Badea: Ce a vorbit Orban, un delir
Mircea Badea: Ce a vorbit Orban, un delir

Mircea Badea a comentat, luni seară, declarațiile lui Ludovic Orban cu privire la modul în care vor putea călători românii după data de 15 mai.

"Preocuparea pentru ce se va întâmpla după 15 mai este una legitimă. Prima dată au zis 'se deschid hotelurile, dar nu ai voie să ieși din oraș' - bun, deci o să mă duc la hotel în orașul în care locuiesc, ca să... nu știu exact ca să ce, dar ceva tot fac, dacă tot mă duc la hotel de banii ăștia.

După care au zis 'hai totuși..."Am încercat să înțeleg ce a vorbit Orban două ore, jur. Orice, ceva concret. Mi s-a părut un delir, adică reclamă la Ayahuasca ce am văzut... Apoi a zis că poți merge la munte. N-am voie să ies din oraș, dar pot merge la munte. Mi se pare că domnul Vela a zis că putem merge la munte ca să facem aplinism. Activitățile sportive individuale sunt cele care țin  de activitățile gen drumeții. Alte activități gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Da, puteți merge la Sinaia pentru a face drumeții, a spus Vela", a mai precizat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel