Minodora Pătrășcoiu, o femeie de afaceri, a adoptat o bătrânică. Poveste emoționantă

Elena Brujan, bătrâna în vârstă de 99 de ani din comuna Săulești care trăia de aproape 40 de ani cu sicriul în prispa casei din chirpici, a fost adoptată de o familie din municipiul Târgu-Jiu.

Minodora Pătrășcoiu, femeie de afaceri, a auzit de cazul bătrânei care trăiește din mila vecinilor și a fost să-i ducă de mâncare împreună cu familia sa. A fost impresionată de condițiile în care trăia Elena Brujan și a simțit că trebuie s-o ajute, astfel că i-a promis că o va lua la ea acasă. Toată familia a fost de acord cu decizia luată de Minodora. „Când am ajuns în casa în care stătea, nu am putut să concep ca om să trăiești în felul acela. Era nemâncată și nu m-a lăsat sufletul să plec și, având posibilitatea, nu am văzut niciun impediment de ce să nu o iau acasă. E o vorbă: «Cine nu are bătrâni să-și cumpere». E păcat, pentru că nu deranjează pe nimeni. Ai grijă mai mare de un câine sau de un copil... Dânsa stă, se ridică, mai face puțină mișcare, mănâncă și doarme. Seara când ajung acasă, o întreb ce vrea să mănânce, dar îmi spune: «Ce ai matale»", spune Minodora.

Familia Pătrășcoiu locuiește într-un apartament, iar una dintre camere i-a rezervat-o bătrânei care în luna ianuarie a anului viitor va împlini vârsta de 100 de ani, scrie Gorjexclusiv.ro.

Tanti Lenuța, îndrăgită de familie

Minododa are un copilaș în vârstă de șapte ani, care o îndrăgește foarte mult pe bătrână, pe care o consideră ca și străbunica lui: „Iubește foarte mult copilul, care-i spune străbunica. Nu ne-am dus cu gândul s-o luăm acasă. Ne-am dus să-i ducem de mâncare, iar când am văzut în ce condiții trăiește, i-am propus să vină la noi acasă. Copilul mi-a spus seara să mergem și s-o luăm pe tanti Lenuța acasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel