Urmărește emisiunea live


Mincă sare la gâtul lui Ogică și se plânge la CNA: Dezinformează! Paula Rusu, acuzată că a alimentat declarațiile. Ogică: Mincă e o mincinoasă

ogica-minca-rusu
ogica-minca-rusu

Liliana Mincă sare la gâtul lui Stelian Ogică pe care îl acuză că a dezinformat în timpul emisiunii Ediție Specială de la RTV. Nici Paula Rusu nu a scăpat de furia Lilianei Mincă. Jurnalista este acuzată că alimentat declarațiile lui Stelian Ogică.

Material realizat în colaborare cu Florin Pupăză În calitate de membru al Comisiei pentru cultură, culte și mijloace de informare în masă, din Camera Deputaților, deputatul Liliana Mincă va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la declarațiile ”denigratoare și prejudiciul de imagine adus Companiei Naționale Loteria Română în cadrul emisiunii ”Ediție specială” difuzată la RTV la 08.07.2013”. ”Fiind invitat în emisiunea RTV, Stelian Ogică a adus grave prejudicii de imagine CNLR, dezinformând publicul, iar moderatorul emisiunii a alimentat declarațiile denigratoare, fără a solicita dovezi clare sau să limiteze intervenția domnului Ogică, un personaj de o probitate morală îndoielnică. Astfel de atitudini publice nu fac decât să demoralizeze publicul care joacă la Loto și, în acest mod, să scadă încasările CNLR, companie creată să sprijine, prin veniturile obținute, proiectele majore ale statului român. Culmea este că tocmai cei care contribuie la denigrarea companiei și prejudicierea ei pe termen lung acuză veniturile în scădere ale companiei și pun situația pe seama unor interese oculte, fără argumente palpabile”, susține Liliana Mincă într-un comunicat de presă

De asemenea, deputatul PP-DD Liliana Mincă solicită imperativ Ministerului Finanțelor Publice, în calitate de acționar unic al companiei, să explice public ce măsuri va adopta cu privire la astfel de atitudini și situații, protejând cei peste 2700 de angajați ai companiei, familiile lor și cele câteva milioane de participanți la jocurile organizate de CNLR.

Ogică: Liliana Mincă e o mincinoasă

”Mincă a ajuns deputat cu ajutorul lui Diaconescu. Este o mincinoasă. Și dacă face sesizare la CNA ce poate să facă CNA? Tot ceea ce am declarat sunt fapte ce pot fi demonstrate. De șapte ori am câștigat procesele. Loteria a cheltuit 900 de milioane de lei vechi pe casa de avocatură, iar instanța a aprobat doar 200 de milioane. Au plătit restul din fondurile companiei”, a declarat Stelian Ogică pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel