Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, mesaj pentru Dana Chera: Pregătește-te!

Rodica Mitu / 07 iul 2018 / 21:18 Salveaza PDF Comentarii
Dana Chera
Descriere foto: Dana Chera

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, sâmbătă, 7 iulie, în emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, i-au transmis un mesaj jurnalistei Dana Chera.

Mihai Voropchievici, la momentul prezentării runelor pentru zodia Balanță, a transmis un mesaj și pentru Dana Chera. "Balanțele sunt pe cai mari, măcar o săptămână, dacă nu o lună. Vești bune, cadouri, o sumă de bani importantă. Doamne ajută! O aștept de mult, dar nu a venit. A zis că din a doua jumătate a anului. Transmite și spre zona Pitești. Trebuie să-i facem o vizită, nu?", a zis Voropchievici.

"Venim la tine"

"Dana, pregătește-te. E posibil să venim foarte repede la tine. Te-am lăsat, te-ai bucurat, acum bucură-ne și pe noi", a spus Lidia Fecioru.

Dana Chera a intrat în concediu de maternitate. "Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis «nu ştiu dacă mă potrivesc cu formatul», dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la «La ordinea zilei», adică sunt şi ca acolo, dar mai mult ca aici. Şi a trecut peste noi, doamnelor şi domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani şi ceva, 28 de luni, şi iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viaţă. Şi acesta este motivul pentru care «Adevăruri ascunse» va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă", spunea Dana Chera în ediţia din data de 28 aprilie.

 

Vezi și: Rune 8-14 iulie. Voropchievici: Îi va scoate dintr-o criză
Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23