Mihai Tudose, decizie privind Corpul de Control. Pedofilul, jandarm la Parchetul General

Miercuri seară, la Antena 3, Radu Tudor, în emisiunea sa, a făcut o serie de dezvăluiri relevante în scandalul momentului.

Așadar, conform sursei citate, Eugen Stan a lucrat, în trecut, ca jandarm. "A păzit una dintre cele două intrări ale Parchetului General. Din jandarm, prin aprobarea ministrului de Interne, în 2010 a devenit polițist", într-un an în care mulți nu-și găseau loc de muncă, a spus Radu Tudor, miercuri seară.

Corpul de Control

De asemenea, conform informațiilor prezentate de Radu Tudor la Antena 3, premierul României, Mihai Tudose, a decis  să trimită Corpul de Control al prim-ministrului la Inspectoratul General de Poliție și la Ministerul de Interne.

Lista neagră a lui Tudose  

Mai mult, potrivit jurnalistului, pe lista neagră a lui Mihai Tudose se află Carmen Dan, ministrul Sănătății, Florian Bodog, ministrul pentru Mediul de Afaceri și IMM, Ilan Laufer, și ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea.

"Acestea sunt cele patru nume, care, pe surse politice, sunt date ca sigure ca fiind schimbate de premierul Mihai Tudose. Așadar, Carmen Dan în fruntea listei", a spus Radu Tudor.

Prima ședință de Guvern din 2018

Amintim că, miercuri, ședința de Guvern a întârziat din cauza unei întâlniri avute de Mihai Tudose cu o parte dintre miniștri. "Bună ziua, la mulți ani! E prima ședință de Guvern. Un an liniștit în mod cert nu va fi. Încep prin a face un anunț mult așteptat, răspunzând la cele 420 de întrebări despre situația din Poliția Română. Am avut cu dl Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul care a fost gata abia azi-dimineață. Am înțeles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a-și ocupa funcția. L-am rugat pe dl Despescu ca într-o săptămână să-mi prezinte măsurile pe care o să le ia în această săptămână pentru remedierea situației. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins în două zile. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde au scârțâit lucrurile, are o săptămână dl Despescu să-mi prezinte concluzia", a spus Mihai Tudose în ședința de Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel