Mihai Tudose are card. Prin ce a trecut după: Eram cel mai bogat! Mâncați voi cardul de acum!

foto: gov.ro
foto: gov.ro

Mihai Tudose are card!

Când Mihai Tudose era premierul României a dezvăluit motivul pentru care nu are nevoie de un cont bancar. Întrebat atunci unde îşi ţine banii, a arătat spre buzunar. „Uite, aici! Aveţi impresia că este un salariu atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un singur plic subţire", spunea acesta. Ulterior, a fost provocat să răspundă dacă a făcut vreodată cumpărături online sau dacă a plătit facturi pe Internet. Acesta a răspuns negativ, adăugând că „fiecare cu treaba lui. Vrea să-şi ia salamul online, să şi-l ia online".

Joi seară, Mihai Tudose, acum europarlamentar, a fost invitat la TVR 1. „V-ați făcut card bancar? Ultima dată când am vorbit nu aveați card", i-a spus Ionuț Cristache, spre finalul emisiunii „România9”. „Nu am avut încotro!", a răspuns Mihai Tudose, adăugând: „Băieții nu au casierie".

„Nu aveți casierie la Bruxelles?!", a intervenit jurnalistul. „Am întrebat unde e casieria. Și nu înțelegeau. (...) Mi-am făcut card. Hai să vă spun. E și acolo o cantină. Ghici ce?! La ora prânzului, le-a picat sistemul informatic. Eu aveam una de 20. Eram cel mai bogat. A început scandalul. Erau cu friptura în mână la casă... Mâncați voi cardul de acum! Pot eu să trec în față să plătesc...", a povestit Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel