Mihai și Iulia Albu s-au împăcat. Vezi ce au făcut de Înviere

Sărbătorile Pascale au adus liniștea în casa Iuliei  și Mihai Albu. După ce și-au spus adio pe 28 martie, în noaptea de Înviere cei doi foști soți au lăsat la o parte reproșurile și s-au împăcat.

Iulia i-a povestit unei prietene că a făcut dragoste cu fostul ei soţ şi că noaptea petrecută a fost una de vis. Iar Mihai ne-a declarat că după atâta suferinţă pricinuită de divorţ, răstimp în care a slăbit în jur de opt kilograme, se simte, în sfârşit, fericit, scrie libertatea.ro.

Cea care a făcut primul pas spre marea împăcare a fost Iulia, ea invitân- du-şi fostul soţ acasă, chiar în Noaptea de Înviere, la o felie de cozonac şi la un pahar de vin roşu.  Ea i-a povestit unei prietene că l-a reprimit în dormitor pe Mihai, căci nu mai putea de dorul lui, şi că a doua zi nu l-a mai lăsat să plece, oprindu-l la prânzul de Paşte, unde l-a răsfăţat cu friptură de miel cu portocale, preparată chiar de mânuţa ei.

 Întrebat de reporterii Libertatea,  dacă sunt şanse ca el şi Iulia să mai locuiască sub acelaşi acoperiş, Mihai a spus: “Da, şi suntem pe drumul cel bun!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel