Mihai Găinușă revine în forță. Anunțul pe care l-a făcut

Mihai Găinușă și Marius Vintilă se reîntorc la radio.

Radio SEVEN se lansează mâine, 11 decembrie, pentru bucureșteni, pe 103,4 FM. Echipa este formată din oameni cu mulți ani de experiență în radio: Mihai Găinușă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

"Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toți suntem din target, și ca vârstă, și ca preferințe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniștit, mai echilibrat. În epoca "fast-everything", noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete," zice Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului.

(w670)

Matinalul "Șapte dimineața" (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Găinușă și Laura Ivăncioiu. Vor fi informații pentru bucureșteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii, rubrici produse, scrise în stilul caracteristic lui Mihai.

Mihai Găinușă a împlinit anul acesta, în februarie, 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale și chiar știri la Delta RFI, Radio 21 și Kiss FM.

Uneori viața îți dovedește că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio SEVEN. Fosta mea colegă, Laura Ivăncioiu, îmi va fi parteneră de dialog. Bogdan Stratulă și Marius Vintilă îmi vor fi colegi. Sunt profesioniști de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate și implicare. Știți de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui. Vom face radio din plăcere, pentru ascultătorii noștri, dar și pentru noi. Plus că, pentru mine, 7 e un număr norocos", a zis Mihai Găinușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel