Mihai Gâdea a prezentat-o pe Anastasia Soare. I-a surprins pe toți după ce a plecat din România în 1989

Rodica Mitu / 16 sep 2019 / 23:45 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

America are o regină și este româncă.

Este vorba depre Anastasia Soare. „La 30 de ani de la Revoluție, aș vrea să vă prezint câteva povești. Cele mai multe vor fi despre oameni care să vă inspire, care au reușit cumva să transforme visul lor de libertate, visul lor de a reuși, într-una dintre cele mai frumoase povești. În seara aceasta, vreau să vă invit să o cunoașteți pe Anastasia Soare. A plecat din România în vara lui 1989 probabil, ca mulți care plecau atunci, crezând că este insuportabil modul în care România ajunsese în anii '80. Își dorea mai mult, își dorea mai bine, își dorea totul", a spus Mihai Gâdea la începutul ediției de luni a emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Anastasia Soare a părăsit Constanța în urmă cu 30 de ani. Ulterior, a inventat conceptul proporției de aur a sprâncenelor. A îmbinat știința cu arta, iar tehnica ei a uluit și încântat lumea celebrităților. Astăzi, „Regina Sprâncenelor" conduce o afacere de succes extinsă pe toate continentele, cu o avere estimată de Forbes la 1,2 miliarde dolari.

După un an și jumătate de la sosirea ei în SUA, s-a hotărât să-și deschidă propriul salon: „Soțul meu s-a uitat la mine și a zis: 'stai că nu înțeleg - abia știi să vorbești engleză abia știi să scrii un cec și tu vreo să-ți deschis business? Sunt americani care nu au afacerea lor'. Și l-am întrebat ce am de pierdut. 'Mă duc și lucrez în alt salon dacă nu reușesc'. Reușisem să pun deoparte 5.000 de dolari și asta am făcut: am închiriat o cameră într-un salon de coafură în Beverly Hills și am început să lucrez acolo", a povestit Anastasia Soare.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24