Mihai Fifor, candidat la prezidenţiale. Nume surpriză pe lista prezidenţiabililor PSD

După ce Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Eugen Teodorovici şi-au exprimat intenţia de a candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale, un nume surpriză pare pregătit să îşi asume această candidatură. Este vorba chiar despre un fost ministru, membru cu notorietate al partidului social-democrat. 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a scris într-un comentariu pe pagina sa de Facebook că ia în calcul o eventuală candidatură la preşedinţia României. 

Fostul ministru al apărării a fost întrebat de o urmăritoare de ce nu îşi asumă acest lucru, fiind o persoană cu destulă credibilitate în sânul partidului, iar Fifor a replicat "Mă gândesc serios la această posibilitate". 

Candidatul PSD, stabilit în urma unui sondaj 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte ca prezidenţiabilul PSD să fie ales de întregul partid şi să fie persoana cu cele mai mari şanse de câştig. 

'Toţi cei care şi-au anunţat candidatura până în acest moment (vor fi sondaţi-n.r.) şi îşi vor mai anunţa candidatura până la jumătatea săptămânii viitoare. Sunt trei, cred că mai sunt colegi sau colege care vor. În democraţie trebuie să iei în calcul dorinţa fiecăruia. Într-un partid care într-adevăr îşi doreşte să câştige alegerile prezidenţiale trebuie să vedem care este cea mai bună opţiune', a declarat premierul la Neptun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel