Mihai Chirica, accident în Iași în ziua când a fost anunțat candidat din partea PNL

ARHIVĂ, Foto: ISU Alba
ARHIVĂ, Foto: ISU Alba

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a avut accident, sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duși la spital, iar polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a avut accident, sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duși la spital, iar polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Șoferul mașii implicate în accidentul cu primarul și o femeie, precum și Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD. „A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a spus șoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica, relatează Mediafax.

Mihai Chirica nu a făcut declarații

Polițiștii rutieri sunt la locul accidentului și urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul rutier. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ.

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. Fostul social-democrat a fost susținut de 28 de membri, trei s-au abținut și doi au votat „împotrivă”. Pentru președinția CJ Iași este susținut ministrul Mediului, Costel Alexe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel