Mihai Belu îl prezintă pe "Pablo din Ţăndărei": Să aflați și voi, sărakilor, ce mănâncă jmekerii adevărați

Scutaru Cristina / 07 oct 2019 / 12:04 Salveaza PDF Comentarii
Facebook
Facebook

Jurnalistul Mihai Belu a distribuit, pe pagina sa de Facebook, o fotografie al cărei autor pare a transmite: "Să aflați și voi, sărakilor, ce mănâncă jmekerii adevărați".

"Mi-a atras atenția acest Pablo din Țăndărei. Mi-au curs, în timp, multe poze cu mașini luxoase, priviri pătrunzătoare sau palate opulente alături de care se imortaliza cetățeanul. Nuțu, Sile, Petre Geamănu și Mircea Nebunu păreau să pălească în fața acestui prinț al Bărăganului care le avea pe toate și tot nu atingea fericirea.

Până la urmă șefu' Țăndăreiului a ajuns să cunoască Nirvana. Nu a fost nici Daniela Crudu, nici vreun teanc de bani și nici vreun peisaj cu palmieri care l-au adus în pragul bucuriei absolute. Maurel a aflat cât de jmeker este atunci când a belit un miel. Uitați-vă la el cât de încântat este de jivina despielițată pe care o prezintă ca pe un trofeu câștigat cu greutate. A pus poza pe Facebook. Să aflați și voi, sărakilor, ce mănâncă jmekerii adevărați", scrie Mihai Belu pe pagina sa de Facebook.

Iată fotografiile aici: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25