Mihai Albu către fosta soție: IULIA, ÎNCETEAZĂ!!!

albu
albu

La câteva zile după ce audivorțat la notar, creatorul Mihai Albu s-a decis să adreseze un mesaj pe Facebook fostei soții, Iulia Albu, în care îi  transmite să înceteze cu denigrările și acuzele la adresa lui.

"Eu unul nu am dezvăluit NICIUN detaliu, susținand sus si tare ca ne-am ocupat de toate aspectele unui divort amiabil. Nu am vorbit nici despre pensie alimentara, nici despre partaj, nici despre mașina pe care o conducea Iulia, nici despre abonamentul ei telefonic si nici despre cadouri date sau luate înapoi. Este regretabila poziția fostei mele sotii prin care ma acuza pe mine de acțiunile ei si ca se mai si simte nevoită sa dea explicatii. Actele semnate de noi nu sunt publice si singurii care au avut cunoștință au fost părțile si notarul! Alegerea Iuliei de a se afisa cu un alt bărbat înainte de pronuntarea oficială a divortului si mai ales expunerea copilului la doar doua zile de la oficializarea divortului cu un cetățean străin despre care Iulia a declarat ca s-a purtat ca un adevărat tata cu Mikaela, sunt de neacceptat din punctul meu de vedere.

Mikaela a trecut printr-o perioada extrem de dificila, separarea părinților, mutarea in casa noua, nu mai intelegea de ce mami nu mai sta cu tati, unde e la tati, unde e la mami, unde e la bunica, unde e camera ei, unde e patutul ei etc . Nu înțeleg expunerea excesiva prin alimentarea unor informații 'scăpate' in mod intenționat de către Iulia... Am avut la tot pasul de dat explicatii, ca de ce e pensia așa de mica, ca de ce a trebuit sa predea auto, de ce are acum alte numere de telefon, ca sunt gelos , ca sufar, ca nu sufar, ca poarta sau nu mai poarta creațiile mele, ca mi-am luat cadourile înapoi.... IULIA, INCETEAZA!!! Mikaela are dreptul sa știe corect ce s-a întâmplat cu părinții ei! Sunt convins ca fosta mea soție va riposta si va rastalmaci totul. IULIA, ÎNCETEAZĂ PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU", este postarea lui Mihai Albu pe pagina de Facebook.

Răbufnirea  lui Mihai Albu vine după ce Iuliua a postat un alt mesaj pe Facebook cu câteva ore în urmă: «NO COMMENT... Începând din acest moment mă retrag... Il rog pe fostul meu soț sa înceteze sa mă hartuiasca atât public cat si in privat. Aceasta este ultima mea luare de poziție pe acest subiect.», a scris Iulia pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel