Microbuz răsturnat pe DN 38. Fata care a murit, prinsă sub autovehicul, mergea spre școală

Accident
Accident

Tânăra care a murit după ce un microbuz cu călători s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe DN 38, la intrarea în localitatea Topraisar, fata fiind prinsă sub autovehicul, era elevă în clasa a XI-a la un liceu din Constanţa şi, în momentul producerii accidentului, ea se îndrepta către unitatea de învăţământ împreună cu o colegă de şcoală.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, "în microbuzul respectiv se aflau două eleve de clasa a XI-a, navetiste, care se îndreptau spre instituţia de învăţământ pentru a participa la orele de curs", una dintre eleve decedând, după cum a anunţat conducerea Liceului Tehnologic "Gh. Miron Costin" din Constanţa, scrie Agerpres.

Starea victimelor

"De cum au început să ajungă ambulanţele, medicii de gardă i-au preluat şi au demarat investigaţiile. Toţi pacienţii care au fost aduşi la UPU sunt stabili, conştienţi şi colaboranţi. Până acum (ora 16.00 - n.r.) patru dintre ei au fost internaţi, alţi patru au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare. Restul sunt încă investigaţi sau monitorizaţi de către medicii din cadrul SCJU, majoritatea fiind pacienţi cu contuzii uşoare", a transmis unitatea spitalicească.

Un bărbat de 37 de ani şi o fată de 17 ani au murit, iar alte 20 de persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz cu călători s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe DN 38, în apropierea localităţii Topraisar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit parţial cu polei şi era ceaţă densă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel