Michelle Obama, sfaturi despre maternitate pentru Meghan Markle

Ducele și Ducesa de Sussex. Sursă foto: sussexroyal Instagram
Ducele și Ducesa de Sussex. Sursă foto: sussexroyal Instagram

Michelle Obama a vorbit cu Ducesa de Sussex despre maternitate, educația feminină și sfaturile pe care le dă fiicelor sale, într-un nou interviu în British Vogue, potrivit cotidianului britanic The Independent.

Publicația de modă a dezvăluit că Meghan Markle a editat numărul din septembrie al revistei, lucrând alături de redactorul șef Edward Enninful timp de șapte luni. O parte din rolul de redactor al ducesei a presupus selectarea unui subiect „de inspirație” și „motivant” pentru o caracteristică Q&A, pentru care Meghan Markle a ales-o pe fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama.

În timp ce era încă însărcinată cu primul ei copil, ducesa, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, i-a trimis lui Michelle Obama o serie de întrebări, la care aceasta a adăugat răspunsuri pe care Meghan le-a catalogat drept „frumos tratate”.

Întrebată ce sfaturi le-ar da fiicelor sale, Sasha, în vârstă de 18 ani și Malia, în vârstă de 21 de ani, Michelle Obama a spus că acestea ar trebuie să aibă un mod original de a trăi, spunând că nu este o cale prescrisă de a îți trăi viața, iar încrederea în tine vine cu timpul.

Michelle Obama a explicat că „a deveni este un proces continuu”.

"Maternitatea m-a învățat că, de cele mai multe ori, meseria mea este să le ofer spațiul pentru a explora și a se dezvolta în oamenii care doresc să fie. Astăzi, aproape 98 de milioane de fete adolescente din întreaga lume nu sunt la școală. Aceasta este o tragedie - pentru fete, desigur, dar și pentru noi toți", a mai spus Michelle Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel