Michael Douglas, doborât de o plăcere "nevinovată": sexul oral

Michael Douglas ast Cannes
Michael Douglas ast Cannes

Actorul Michael Douglas, într-un interviu surprinzător de sincer acordat The Guardian, publicat duminică, a dat de înțeles că, din câte se pare, cancerul esofagian cu care a fost diagnosticat în urmă cu trei ani ar fi fost provocat de sexul oral. 

Întrebat dacă regretă acum anii de fumat și de băut, vicii considerate a fi cauza bolii cu care a fost diagnosticat în 2010, Michael Douglas a răspuns: „Nu vreau să fiu prea explicit, dar acest tip de cancer este provocat de virusul HPV, care poate fi contactat în timpul sexului oral”, citează gândul.info.

„Da, există o boală cu transmitere sexuală ce cauzează cancerul”, a adăugat actorul în vârstă de 68 de ani.

După mai multe luni de disconfort la nivelul gâtului, actorul a fost diagnosticat în 2010, în Montreal, cu cancer esofagian, stadiul patru, care, în nenumărate cazuri, este fatal.

Ulterior, timp de opt săptămâni, Michael Douglas a urmat un tratament intensiv, chimioterapie și radiații, în urma căruia actorul a pierdut 20 de kilograme.

„A fost o perioadă foarte grea. Am fost extrem de slăbit”, a povestit în continuare Michael Douglas, care acum a revenit în atenția presei, datorită celui mai recent film în care joacă: „Behind The Candelabra”, regizat de Steven Soderbergh.

Despre prezența actorului la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, Magda Mihăilescu nota pentru DeCe News, în legătură cu emoțiile lui Michael Douglas, după terminarea filmului Beyond the Candelabra: "au năvălit emoțiile peste noi, în momentul în care protagonistului, Michael Douglas, i-au dat lacrimile, mulțumindu-i regizorului Steven Soderberg și întregii echipe „pentru acest cadou, venit după lupta mea cu cancerul. Vă rog să mă iertați”. Toată sala l-a aplaudat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel