"Mi-am ieșit din pepeni!". Jador, șoc în emisiunea lui Nea Mărin: M-am speriat rău!

Jador a povestit ce a pățit în timpul filmărilor de la Poftiți pe la noi! Poftiți la târg.

Săptămâna aceasta, la Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, Nea Mărin explorează județul Bistrița-Năsăud, împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în noua destinație fiind însoțiți de Jador, Adriana Trandafir, Maria Buză și Marius Damian. Este cea de-a cincea serie de vedete din acest sezon Poftiți pe la noi!, care aduce aventurile prin țară ale lui Nea Mărin la Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. 

Fiecare vizită în destinația aleasă, fie că e vorba de atelier de tâmplărie, stupărie, moară de măcinat porumb, distilerie tradițională de țuică, solarii de legume, fermă de bivolițe vine la pachet cu munci specifice de la care e foarte greu să se eschiveze vreunul dintre participanți. Cel care își propune, însă, asta, cu tot dinadinsul, este Jador. Astfel, de data aceasta, Liviu și Andrei și-au găsit un concurent serios în Jador când vine vorba de șotii care pun la încercare răbdarea lui Nea Mărin.

"A fost singurul moment în care eu m-am speriat, dar m-am speriat rău!"

”E prea tare să nu faci nicio prostie și să-l asculți pe Nea Mărin fără să comentezi! Mă uit la ce face Jador... El obosește de zece ori mai mult decât mine. Abia acum m-am prins!”, a declarat cu umor, la un moment dat, Liviu, atunci când a constatat că s-au schimbat rolurile și, din cel neascultător, a devenit cel cooperant, fiind înlocuit în postura rebelului de Jador. Doar că schimbarea nu durează mult și inevitabilul de produce, Liviu pactizând cu Jador.

”Mi-am ieșit din pepeni!”, exclamă Nea Mărin în ediția Poftiți pe la noi! Poftiți la târg din această seară, de la ora 20:30. Iar urmarea îl șochează pe Jador: "A fost singurul moment în care eu m-am speriat, dar m-am speriat rău! Nea Mărin, orice se va întâmpla de-acum înainte până la sfârșit, ți-ai semnat al doilea contract prin care eu îți declar război!”. 

Cum decurg confruntările dintre rebelii echipei și Nea Mărin, cum se descurcă vedetele cu misiunile de care au parte, dar și cum se va desfășura organizarea târgului pentru meșteșugari și a spectacolului cu care culminează vizita la Bistrița-Năsăud telespectatorii vor descoperi în această seară și mâine seară, la Antena 1, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel