Mesajul trupei Cargo pentru “rockerul nostalgic Radu Tudor”

Radu Tudor
Radu Tudor

Cargo a postat un mesaj pentru Radu Tudor în legătură cu demersul său pe lângă Klaus Iohannis pentru decorarea (și a) lui Ovidiu Ioncu Kempes cu Ordinul Meritul Cultural.

Iată mesajul trupei Cargo pentru jurnalistul Antena 3:

"Domnule Radu Tudor, suntem in focul pregatirilor pentru concertul de maine, dar am citit cu interes cele doua articole scrise de domnia voastra.

Scrisul nu este tocmai arma noastra, daca vreti, imaginati-va pe domnia voastra maine pe scena cu o chitara in mana la Arenele Romane.

Totusi vom indrazni sa facem un pas pe taramul dumneavoastra, si sa va intrebam cateva lucruri, atat noi cat si fanii nostri suntem curiosi de raspuns.

1- V-ati documentat pe masura prestigiului dumneavoastra? Noi nu am primit nici un telefon.

2- Titlul articolului este neadevarat si defaimator- va rugam sa ne subliniati dumneavoastra in text unde reiese ca noi am refuzat decorarea unui fost membru? Si cum am putea noi sa facem asta? Am fost intrebati de componenta, si de fosti membri, fara a se mentiona in mod special numele lui Kempes.

In cei 31 de ani de activitate, asa cum este firesc, unii colegi au ales sa paraseasca grupul din motive care tin de viata lor privata, niciodata ca urmare a unui conflict.

Am pierdut colegi dragi, dar de fiecare data am gasit puterea sa mergem mai departe. Pentru noi nu exista o ierarhie a importantei fostilor membri, sau mai exact- popularitatea sau lipsa de popularitate a unui fost membru nu este o masura a aportului adus trupei Cargo. Kempes a fost fara indoiala un pilon important, pe noi ne-ar bucura insa sa se vorbeasca cel putin la fel de mult de Raul Dudnic, Leo Iorga, Dinel Tollea (plecat prea devreme dintre noi), Ramon Radosav, Tucu Bleich, Tavi Iepan, Cristi Pup, Tibi Gajdo, Nae Tarnotzi, sau Alin Achim.
Unii ne intreaba pentru ce am primit aceasta decoratie. Nu stim, dar daca este sa ghicim, este o recunoastere a longevitatii, a continuitatii.

Fiecare plecare a unui membru a lasat un gol adanc, acum insa au fost celebrati cei care au ales sa ramana!
Iar insusi titlul articolului dumneavoastra, domnule Radu Tudor este o palma nemeritata pe obrazul celor care nu s-au dat batuti. Ca raspuns la titlul articolului dumneavoastra, primim mesaje de la oameni intristati, care la randul lor ne ranesc pe noi. Ei pur si simplu nu stiu adevarul, poate si pentru ca in momente dificile am ales sa fim discreti.

Nu am stiut ca sunteti rocker, stim ce multa pasiune poate aduce muzica pe care toti o iubim, si alegem sa consideram acest articol ca o rabufnire de moment a unui rocker nostalgic.

Prin urmare va invitam maine la concertul nostru de la Arenele Romane, poate candva, dupa concert, cu o bere in mana, sa aflati ceva mai mult despre trupa Cargo. Si apoi, dupa ce vorbiti pe indelete cu toti fostii colegi, inclusiv cu Kempes, poate ne faceti onoarea de a reveni cu o istorie reala a trupei Cargo, asa cum nimeni nu o cunoaste. Ca jurnalist veti fi dezamagit, ca rocker veti fi multumit. In afara de cateva excese ocazionale, perfect potrivite cu statutul nostru de rockeri, nu veti gasi intrigi si scandaluri in formatia noastra, ele pur si simplu nu au existat.
.....................
Multumim voua celor care stiti, va multumim voua care sunteti aproape de noi!
Va iubim,
CARGO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel