Mesajul de ADIO al unei îndrăgite prezentatoare TV de la noi

Admiratorii unei cunoscute prezentatoare TV din România sunt în stare de șoc după ce au aflat că vedeta nu va mai găzdui show-ul care a făcut-o celebră.

Este vorba despre Diana Munteanu Niculescu care nu va mai fi gazda emisiunii “Conferința de presă” de la Antena 2. Aceasta este una dintre consecințele faptului că postul de televiziune va suferi o schimbare, urmând să se transforme în Antena Stars. Soția lui Claudiu Niculescu a lăsat pe contul personal de pe Facebook un mesaj extrem de emoționant în care le spunea prietenilor virtuali că speră ca această despărțire să nu fie îndelungată.

"Ieri, odată cu ziua mea de naștere, s-a încheiat un capitol frumos din viața mea numit "Conferința de presă",capitol din care voi toți ați făcut parte alături de mine în toți acești ani. Mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc pentru fidelitate, pentru timpul dedicat și mai ales pentru atașamentul vostru necondiționat. Sper să ne revedem curând, dragii mei! Sărbători fericite și tot binele din lume vi-l doresc! Vă puuuup și vă îmbrățisez cu drag!", a scris Diana Munteanu Niculescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel