Meleșcanu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. Ponta mi-a spus că pot să fac tot ce vreau. Inclusiv secții de vot în plus

Teodor Meleșcanu a fost, miercuri seara, invitatul lui Rareș Bogdan, făcând câteva dezvăluiri incendiare cu privire la discuțiile pe care le-a avut cu Victor Ponta în privința votului din diaspora.

Întrebat de realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" dacă a avut o discuție cu Victor Ponta, legată de situația votului din diaspora, Meleșcanu a răspuns:

“Da,  i-am și spus foarte clar că voi face tot ce îmi stă în putință, numai că există anumite limite. Și dânsul mi-a spus «poți să faci tot ce vrei, dar să nu creați motive de invalidare a alegerilor». Punct. Asta înseamnă și secții de votare în plus? «Da!». Asta a fost discuția foarte clară pe care am avut-o." 

Citește și: MELEȘCANU, HALUCINANT: Niciun partid nu a dorit rezolvarea votului din diaspora 

De asemenea, Rareș Bogdan l-a întrebat pe fostul ministru de Externe dacă Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Bogdan Teodorescu i-au cerut să încerce blocarea votului românilor la secțiile de vot din diaspora.

“Nu, categoric nu! Dimpotrivă! Chiar și domnul Ponta mi-a spus «fă tot ce este posibil ca să voteze cât mai mulți români». Categoric nu, niciodată. Și apoi nu cred că sunt omul căruia dl . Ponta, dl. Dragnea, să poată să aibă curajul să îi spună un asemenea lucru pentru că ar ști care ar fi răspunsul meu", a declarat fostul șef SIE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel