Meleșcanu: Băsescu nu mi-a cerut lista ofițerilor acoperiți. Delirul trebuie să înceteze

Teodor Meleșcanu, candidat independent la alegerile prezidențiale, spune că "delirul" dezbaterii pe tema ofițerului acoperit trebuie să înceteze și propune o serie de dezbateri televizate între candidații la Președinție.

"Această temă s-a încheiat. Dacă mai e ceva de clarificat, acest lucru trebuie făcut nu la televizor, ci de către autoritățile române competente. Din această dispută dintre președintele Băsescu și premierul Ponta pierde România. Președintele Traian Băsescu nu are foarte multe de pierdut, dar România are. Acest delir și această manipulare trebuie să înceteze și o spun cu toată seriozitatea", a declarat Meleșcanu, vineri, într-o conferință de presă.

El a înaintat o propunere către candidații la Președinție.

"Propun ca noi, candidații, împreună cu stafurile noastre și cu principalele canale mass-media să organizăm o serie de dezbateri televizate la care să participe cât mai mulți sau toți candidații la prezidențiale pentru a prezenta soluții astfel încât românii să aleagă în cunoștință de cauză. Vă propun ca luni, 20 octombrie, fiecare din stafurile de campanie să delege câte un reprezentant care împreună cu reprezentanții principalelor canale de media să discute despre organizarea acestor întâlniri și dezbateri între candidați", a mai spus Meleșcanu.

Meleșcanu a precizat că Traian Băsescu nu i-a cerut o "listă" a tuturor ofițerilor acoperiți, ci numele unor posibili astfel de agenți din cadrul guvernului. 

"Din punctul de vedere al listei aşa este, este corect, preşedintele nu a cerut o listă, mi-a cerut numele celor care sunt ofiţeri acoperiţi în Guvern. Numele înseamnă mai multe persoane, de aceea m-am referit la o listă a ofiţerilor acoperiţi", a spus fostul șef al Serviciului de Informații Externe.

Teodor Meleșcanu, culisele numirii la vârful SIE. Ce i-a spus Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel