FOTO Melania Trump, singură în Kenya. De ce surprize a avut parte

Pui de elefant şi safari, în programul vizitei Melaniei Trump în Kenya.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a hrănit vineri mai mulţi pui de elefant cu biberonul şi a mers într-un scurt safari în Kenya, în cadrul celei de-a treia etape a turneului său african, în care nu este acompaniată de soţul său, preşedintele Donald Trump, informează AFP.

Afişând o atitudine destinsă şi surâzătoare, fostul manechin în vârstă de 48 de ani a vizitat rezervaţia David Sheldrick Wildlife Trust (DSWT), celebră pentru dezvoltarea unei metode care permite creşterea elefanţilor orfani din Kenya.

Purtând o pălărie safari de culoare albă, Melania Trump s-a urcat apoi într-o maşină de teren şi a pornit într-o călătorie de descoperire a faunei sălbatice din parcul naţional din Nairobi. Vizita primei doamne în capitala Kenyei va continua în timpul după-amiezei cu o vizită la un orfelinat şi un spectacol de teatru.

Turneul său, consacrat în principal cauzei copiilor în cadrul campaniei 'Be Best' (Fii cel mai bun!), a început marţi în Ghana, unde Prima Doamnă a vizitat un spital de copii şi un fost fort pentru sclavi, înainte de porni spre Malawi.

Turneu fără incidente

Preşedintele american Donald Trump a salutat joi, de la Casa Albă, printr-un mesaj pe Twitter, turneul fără incidente al soţiei sale în Africa, în contrast cu agitaţia de la Washington, unde sunt în plină desfăşurare procedura de confirmare la Curtea Supremă a controversatului judecător Brett Kavanaugh, acuzat de abuzuri sexuale, şi campania pentru alegerile de la jumătate de mandat. Vizita Melaniei Trump în Africa nu a mobilizat însă mulţimea şi nu a stârnit un adevărat entuziasm.

Cu toate acestea, Kenya, ţara natală a tatălui fostului preşedinte american Barack Obama, este una dintre ţările în care imaginea Statelor Unite şi a preşedintelui Donald Trump este printre cele mai favorabile din lume, potrivit unui studiu recent realizat de centrul de cercetare Pew Research. Sondajul arată că 70% dinte kenyeni au o percepţie pozitivă asupra Statelor Unite, iar 56% dintre aceştia au încredere în Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel