Meghan Markle, criticată dur de sora sa vitregă: Sper să o macine. Este o rușine

Ducesa de Sussex a fost criticată dur de sora sa vitregă, înainte de aniversare. 

Samantha Markle, sora ducesei de Sussex, în vârstă de 54 de ani, a criticat-o dur pe aceasta înainte de serbarea primei sale zile de naștere, de când e mămică. 

Pe data de 4 august, Meghan Markle a împlinit vârsta de 38 de ani și a sărbătorit împreună cu soțul, prințul Harry și fiul lor Archie Harrison, însă, în loc de felicitări, fosta actriță a primit un mesaj dur din partea surorii sale vitrege.

Sper să o macine. Sper ca Archie să o trateze la fel

Samantha Markle spune despre ducesă, într-un interviu pentru publicația The Daily Star, că este „insensibilă" şi că „a făcut de ruşine numele familiei". Mai mult, aceasta a declarat că își dorește ca Archie, fiul ducilor de Sussex, să o trateze pe Meghan așa cum o face și ea cu tatăl lor: "Ea a renunţat la întreaga familie pentru a deveni o regalitate. Sper ca Archie să o trateze aşa cum se comportă ea cu tata. Tatăl meu a fost minunat cu ea. Tot PR-ul din lume nu va putea să-i îndrepte faptele. Sper ca vina să o macine. Tot ce a apărut public despre tatăl meu au fost minciuni, pentru ca ea să fie pusă într-o lumină bună".

Vezi și: Apare un nou număr de urgență: 114. Va transmite locația printr-un mesaj

A părut fals

De asemenea, sora vitregă a lui Meghan a mai spus și că botezul micuțului Archie a părut „fals": "Este lipsit de respect ce a făcut sora mea, faptul că a intrat în biserică ştiind ce i-a făcut tatălui nostru. L-a ignorat la fiecare sărbătoare, la nuntă, la naştere, la botez, la cele două infarcturi ale lui. Totul legat de botez a părut fals".

Este o ruşine, Ar fi dezmoștenit-o

Ea este o ruşine pentru numele Markle. Dacă bunicul nostru ar fi trăit, ar fi dezmoştenit-o pentru felul rece în care-şi tratează familia", a mai adăugat Samantha, spunând totodată și că îi pare rau că Archie are o asemenea mamă și speră ca cel mic să înțeleagă când se va face mare, cât de „manipulatoare" este mama lui și că l-a ținut departe pe bunicul lui.

Odată ce relația Prinţului Harry cu Meghan a fost făcută publică, Samantha Markle a declarat în nenumărate rânduri că ducesa nu este demnă de a fi parte a familiei regale britanice.

Bătrân găsit căzut şi deshidratat după ce s-a rătăcit într-o zonă deluroasă din Arad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel