MEDIA PROM 2014. Studenții își pot găsi un job în presă

Media Prom, cel mai inedit eveniment al anului, aduce față în față profesioniștii media și studenții care își doresc o carieră în domeniu.

Jurnaliști, specialiști în comunicare și în publicitate se vor întâlni într-un mediu informal cu tinerii care doresc să le calce pe urme, miercuri, 10 decembrie 2014, ora 20:00, în Bellagio Club.

Evenimentul este în același timp Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București. Media Prom este unic în România și are o tradiție de 6 ani.

"Ideea a fost a unei alumnus care a vrut să își ajute colegii mai mici să pătrundă în piața muncii mai ușor, încă din anul I. Nu este ușor să te angajezi în domeniu în momentul de față, iar Media Prom își propune să fie o punte de legătură între angajator și tineri. Atunci când vorbești cu oamenii pe care îi vezi la TV sau despre care citești, îți e mult mai ușor să te convingi ce presupune un job în media și comunicare. Mai mult, dacă faci o impresie bună, ai șansa de a pleca acasă și cu un internship", au declarat organizatorii.

Media Prom are trei părți distincte care se îmbină perfect

Media Prom are trei părți care îmbină perfect trei cuvinte cheie din viața oricărui profesionist: networking, competiție și distracție.

Prima parte a evenimentului, Media Mingling, pune accentul pe networking. Astfel, timp de două ore, tinerii aspiranți la o carieră în media vor avea ocazia să discute cu profesioniști din domeniu, într-un cadru informal. Invitații vor vorbi despre performanță, pasiune și etică, despre șansele de reușită pe care le au tinerii în acest domeniu, părțile văzute și nevăzute ale media. Ei vor da sfaturi le vor povesti celor prezenți momente marcante din carieră. Mass-Media Star, a doua parte a evenimentului, pune accentul pe competiție: opt boboci urcă pe scenă pentru a-și demonstra talentul de comunicatori. Creativitate, spontaneitate, simțul umorului – sunt doar câteva dintre calitățile pe care un juriu format din profesioniști media le va nota. Cei mai talentați din concurs vor pleca acasă cu un internship în domeniu și cu o mulțime de premii oferite de sponsorii evenimentului.

A treia parte a evenimentului, Media Party, începe cu un concert What's Up și se termină cu o petrecere care va dura până în zori. În deschidere va cânta Angelo Simonică, tânărul care l-a cucerit pe Marius Moga la Vocea României, în sezonul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel