McDonald's anunţă lansarea unui burger... vegetal

Foto ilustrativ, de andreas160578 de la Pixabay
Foto ilustrativ, de andreas160578 de la Pixabay

Noul burger vegetal de la McDonald's ar putea fi lansat în curând. 

Într-o întâlnire cu investitorii, Ian Borden, președintele McDonald’s, a anunțat că lanțul de fast-food va produce McPlant. Este vorba despre o alternativă vegetală la carne proprietară, care va fi produsă exclusiv pentru McDonald’s, chiar de către McDonald’s. Acest lucru este important pentru că alte companii au ales să facă parteneriate cu alți producători. Din acest motiv, costurile ar putea fi mai mari în acele cazuri. Totuși Beyond Meat a avut un rol important în dezvoltarea rețetei McPlant, iar aceasta nu este prima dată când cele două companii colaborează.

McDonald’s a mai avut mici programe pilot pentru a testa burgeri vegetali în parteneriat cu Beyond Meat, însă la o scară mai mică decât concurenții din piață. Această veste îi va supăra în special pe jucătorii din piață care sperau să prindă un contract cu McDonald’s. Existau deja companii din Chile și Hong Kong precum Not Company și Green Monday Holdings, care curtau de multă vreme lanțul american de fast-food.

Lansarea McPlant ar putea avea loc foarte curând. Conform informațiilor disponibile în acest moment, compania plănuiește să lanseze burgerul vegetal în prima parte a anului viitor și nu doar în SUA, așa cum au făcut alte companii, precum Burger King. McPlant ar trebui să apară în restaurantele McDonald’s din toată lumea. Desigur, lansarea ar putea fi graduală, nu simultană, întrucât vor trebui stabilite contracte locale cu furnizorii de ingrediente sau chiar pentru producția chiflelor de „carne” vegetală, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel