Măsuri radicale propuse de un ministru turc, pentru traficanții de droguri

Suleyman Soylu, ministerul de Interne al Turciei
Suleyman Soylu, ministerul de Interne al Turciei

Suleyman Soylu, ministrul de Interne al Turciei a fost aspru criticat după ce a declarat public faptul că polițiștii ar trebui să rupă picioarele traficanților care vând droguri în apropierea școlilor.

Pentru acest lucru, Asociaţia pentru Drepturile Oamenilor din Turcia şi ziarul turcesc Cumhuriyet l-au acuzat pe Suleyman Soylu de incitare la comiterea de crime. Ministrul a declarat că îţi asumă răspunderea pentru astfel de fapte, notează BBC.

„Dacă un traficant este în apropierea unei şcoli, poliţia are datoria să îi rupă picioarele. Faceţi asta şi daţi vina pe mine! Chiar dacă asta costă cinci, 10, 20 de ani de închisoare, vom plăti”, a declarat ministrul de Interne al Turciei.

Printre altele, Soylu a menţionat că forţele de securitate au confiscat 20 de tone de heroină în 2017, un an record al drogurilor.„Ceea ce facem cu teroriştii PKK trebuie să facem şi cu traficanţii de droguri – nimeni nu ne poate otrăvi viitorul. Ce fac ofiţerii de securitate este responsabilitatea mea”, a precizat Suleyman Sylu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel