Mărturii din infern, după explozia din Beirut: Am simțit că voi muri/Alarma suna ca de război/Brusc, mi-am pierdut auzul

Explozia din Beirut, care a ucis peste 100 de persoane și a rănit aproximativ 5.000, a lăsat urme adânci și pentru cei care au scăpat teferi. 

Jurnalistul Mohamed Najem a spus, pentru BBC: ”Eram la etajul 11 și geamul s-a spart. Am auzit două explozii mari, am crezut că clădirea se prăbușește. Am încercat să mă ascund. Îmi sângerează un pic piciorul, dar sunt bine totuși. Mi-au revenit în minte evenimentele din 2006 când Israelul a bombardat Libanul, lovind o zonă de lângă mine și am simțit că voi muri. Am avut același sentiment astăzi (n.r. 4 august).”

Laith Ballout își amintește că, în momentul în care a avut loc explozia, toată lumea s-a lăsat la sol, iar, când a deschis ochii, ”toate geamurile din mall erau sparte, era sânge pe jos, alarma suna ca de război”. 

Hadi Nasrallah era într-un taxi, când ”brusc, mi-am pierdut auzul, aparent eram prea aproape, așa că mi-am pierdut auzul pentru câteva secunde, am știut că se întâmplă ceva rău și, deodată, s-au spart toate geamurile”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel