EXCLUSIV  Marte în Scorpion, previziuni pentru toate zodiile. Daniela Simulescu, emisiune la DCNewsTV

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială, la DCNewsTV, despre tranzitul lui Marte în Scorpion.

Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie 2021. „Acest aspect ne va afecta atât la nivel individual, cât și la nivel național. Vom deveni mai radicali, vom vedea totul alb sau negru și vom avea nevoie de a face strategii”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Marte în Scorpion oferă însă și o mare putere: aceea de a transforma orice criză într-o mare oportunitate. Deci, putem folosi acest tranzit pentru a renaște după această criză”, a subliniat Daniela Simulescu.

Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Sezonul Scorpion este, de asemenea, un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Gândeşte-te la toți prietenii/iubiţii/partenerii noi pe care i-ai întâlnit în timpul sezonului Balanță și apoi identifică-i pe cei cu care faci 'click' cel mai mult. Concentrează-te pe acele relații, a spus Daniela Simulescu. Ar putea fi greu să te deschizi față de oricine – acum te simți mult mai sensibil, emoțional, dar, dacă găsești pe cineva special în care poți avea cu adevărat încredere, te poți apropia foarte mult. Ai încredere și în instinctul tău. Scorpionul este unul dintre cele mai intuitive semne, așa că toți primim o creștere a intuiției chiar acum. Cine te face să te simți cel mai bine este persoana pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult acum.

Sezonul Scorpion este un moment al transformării și este treaba ta să faci schimbări pozitive și constructive. 

Emisiunea despre Marte în Scorpion realizată de Daniela Simulescu va fi difuzată sâmbătă, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel