EXCLUSIV  Marius Vintilă, FĂRĂ emisiune. Mister TOTAL

După ce am citit în presă că Marius Vintilă lucrează la Radio Seven, un radio despre care puțini știau că există, am încercat să aflăm care este emisiunea lui. Greu de obținut informații despre acest subiect, ultimele știri apăreau în 2015, adică anul înființării radioului. 

De pe 7radio.ro am aflat când a avut Marius Vintilă ultima emisiune la Radio Seven. Potrivit informațiilor de pe respectivul site, realizatorul a spus că pe 28 septembrie a fost ultima ediție a emisiunii sale.

"Unii vin, alții pleacă. Avem o nouă colegă la știri. Vom avea un nou coleg pe spațiul pe care îl ocup eu acum, de luni până joi. Este ultima emisiune 'Cuvinte cu Vintilă' de la Radio Seven", spunea Marius Vintilă, pe 28 septembrie, fără a da alte detalii. Nu se cunosc alte informații pentru că niciun site nu a scris despre despărțirea lui de Radio Seven. Există totuși o probabilitate ca Marius Vintilă să fi rămas colaborator sau pur și simplu să nu fi considerat nimeni că este subiect de știre.

[citeste si]

Trebuie precizat că, în secțiunea 'Emisiuni', pe site-ul Radio Seven, el nu mai este menționat. Emisiunea lui Marius Vintilă era de luni până joi, de la 17:00 la 19:00. Acum, în acest interval orar, este #7Music, realizată de Călin Gheorghe. Am sunat la numărul afișat pe site pentru a afla totuși dacă Marius Vintilă mai are emisiune, dar nu a răspuns nimeni.

Bazele Radioului Seven au fost puse de Aurelian Bondrea, cel care a înființat și Universitatea Spiru Haret, iar realizatorul TV a lucrat acolo chiar de la început, din anul 2015 și până acum.

(w670)

VEZI ȘI: Marius Vintilă, DEMASCAT. Radu Buzăianu: Vă spun eu pentru cine lucrează

Așadar, în acest moment, nu se știe cu ce se ocupă Marius Vintilă în afară de a-i spune lui Liviu Dragnea, în avion, că abia așteaptă să ajungă la pușcărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel