Marina Bădulescu, autoarea falsului interviu cu Mădălina Manole, a dat Agerpres în judecată

mada
mada

Marina Bădulescu, redactor-șef de la Agerpres care a realizat colajul prezentat drept “ultimul interviu cu Mădălina Manole”  a dat agenţia de presă în judecată. Aceasta se consideră nedreptăţită, iar în urma plângerii depuse, instanţa a hotărât ca primul termen de judecată să fie pe 23 mai.

Scandalul a fost declanşat după ce, cu o zi înainte de moartea Mădălinei Manole, agenţia Agerpres a publicat un material în care erau compilate declaraţii mai vechi ale artistei şi citate de pe blogul ei. Paginademedia a descoperit făcătura. Colajul a fost făcut de Marina Bădulescu, redactor şef al agenţiei de presă. A doua zi, materialul a fost reluat drept “ultimul interviu acordat Agerpres, cu doar o zi înaintea morţii sale”. Gafa era cu atât mai mare cu cât un “citat” din “ultimul interviu” a fost reluat de toată media și chiar de către anchetatori, care nu-și explicau gestul vedetei: “Sunt o artistă implinită, o mamă şi o femeie fericită“.

În urma dezvăluirii  o Comisie de disciplină a decis suspendarea Marinei Bădulescu din funcția de redactor șef și penalizarea cu 15% din salariu, pentru doar două luni. Apoi, Marina Bădulescu a revenit pe poziția de redactor-șef.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel