Urmărește emisiunea live


Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, Doctor Honoris Causa al Universității de Vest Timișoara

Director General Executiv al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, a primit  distincţia de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum, acordată de către Universitatea de Vest din Timişoara, la iniţiativa Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Această distincţie se acordă personalităților din mediul socio-economic care au avut o contribuție substanțială și de durată la dezvoltarea domeniului în care activează, creând un impact pozitiv în cadrul comunității.

„Sunt profund onorată de această distincţie acordată de Universitatea de Vest din Timişoara şi doresc să le mulţumesc pe această cale pentru înaltele standarde promovate în învăţământul superior românesc. OMV Petrom a trecut printr-un amplu proces de transformare în perioada post-privatizare iar această distincţie reprezintă o recunoaştere a impactului pozitiv al OMV Petrom în economia şi societatea românească", a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

„Ne-am asumat rolul de model în economia românească, iar astăzi avem peste 15.000 de furnizori, circa 90% dintre aceştia fiind companii din România. Investițiile OMV Petrom în sectorul energetic romanesc, de circa 10 miliarde in ultimii 9 ani, au pus din nou România pe harta industriei petroliere, atât din perspectiva realizărilor tehnice, cât şi prin atragerea unora dintre cei mai mari jucători la nivel mondial în proiecte din România", a mai spus Mariana Gheorghe. 

Citește și: OMV și-a publicat bilanțul. Vezi profitul Petrom

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel