Maria Ghiorghiu: S-a adeverit! Ce mesaj a scris recent

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru profețiile sale, afirmă că s-a adeverit un mesaj pe care îl publica pe blogul ei.

„S-a adeverit! VENEȚIA SUB APE! ORAȘUL MIRIFIC SUB APE!”, a transmis Maria Ghiorghiu, marți, 30 octombrie, pe blogul personal.

„Dragii mei, scriam în urmă cu o lună de zile un articol cu titlul: FURTUNĂ CUMPLITĂ ÎNSPRE SUD! UN ORAȘ MIRIFC SUB APE! Și iată Prieteni dragi  ce se întâmplă acum în ITALIA și-n orașul său mirific VENEȚIA. (...) Iată că acest oraș mirific despre care am scris în articol este chiar VENEȚIA.

Dumnezeu mi-a arătat mai înainte cu mai bine de o lună de zile ce se va întâmpla cu VENEȚIA și-n VENEȚIA, chiar dacă nu mi-a fost îngăduit ca să-i aflu numele orașului. În viziunea mea, în trăirea mea, acest oraș sub ape era mirific și chiar așa este în realitate. Veneția este un oraș măreţ, un oraș minunat fără de asemănare, un oraș mirific și plin de taine”, a scris Maria Ghiorghiu, marți.

În Veneţia, marea a atins cel mai înalt nivel din ultimii zece an, iar autorităţile au închis piaţa San Marco. Cele mai grave inundaţii cu care s-a confruntat Veneţia în ultimul secol au avut loc în 1966 când înălţimea valurilor a ajuns la 194 de centimetri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel