Marele neurolog Ovidiu Băjenaru a murit. Colegiul medicilor din București, MESAJ

Colegiul Medicilor din București transmite un mesaj după ce profesorul Ovidiu Băjenaru a murit.

'Colegiul Medicilor din Municipiul București a aflat cu tristețe vestea morții profesorului Ovidiu Băjenaru, personalitate de prestigiu a neurologiei europene, creator al școlii moderne de neurologie în România, lider vizionar al acestei specialități medicale vreme de două decenii.

În războiul cu COVID-19, medicina a mai dat o jertfă, societatea românească a mai pierdut un luptător aflat permanent în primele rânduri.

În numele tuturor colegilor săi din București, Biroul Executiv al CMMB transmite condoleanțe familiei îndurerate și aduce un ultim omagiu celui care a fost președintele de Onoare al Societății de Neurologie din România, Directorul Departamentului de Neuroștiințe Clinice al Universității Carol Davila, Șeful Diciplinei de Neurologie din cadrul Spitalului Universitar din București.' transmite Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Vezi și Ovidiu Bajenaru a murit infectat de Covid-19. Celebrul neurologul dăduse un AVERTISMENT pentru români: Principalul UCIGAȘ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel