Marea finală Bake Off România. Cine este cel mai bun cofetar amator din România

Luni seară a fost marea finală Bake Off România. Tema a fost nunta. 

Irina, Robert și Daniel au reușit să impresioneze juriul în repetate rânduri și să rămână în cortul Bake Off România până la finalul competiției.

După probe lungi și solicitante, Daniel a demonstrat prin creativitate, tehnică și pasiune că are toate ingredientele necesare pentru a câștiga marele premiu de 25.000 de euro, devenind "Cel mai bun cofetar amator din România".  

"Primul sentiment a fost de ușurare, pentru că maratonul se încheiase. Am fost foarte fericit pentru victorie, a fost pratic o recunoaștere a muncii și eforturilor depuse, plus o confirmare a ceea ce învățasem singur înainte. Este motivația cea mai bună pentru mine și pentru ceea ce vreau să fac mai departe!", a spus Daniel.

Finala Bake Off România a fost urmărită de aproximativ 1.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 - 22:56. În minutul de aur, de la 22:52, peste 1.8 milioane de telespectatori urmăreau competiția. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Bake Off România a fost lider de audiență, obținând 7.3 puncte de rating și 14.9% share, potriivt unui comunicat de presă al PRO TV.

După o evoluție frumoasă și constantă pe parcursul emisiunii, Daniel Ioan a fost ales marele câștigător Bake Off România, devenind cel mai bun cofetar amator din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel