Marea Britanie: Emisiunea de televiziune Jeremy Kyle Show, suspendată de la difuzare după decesul unui invitat

Emisiunea Jeremy Kyle Show, unul dintre cele mai populare programe de televiziune difuzate în timpul zilei în Marea Britanie, a fost suspendată luni de la difuzare pe o perioadă nedeterminată după ce un invitat a decedat la o săptămână după prezenţa în platoul talk-show-ului, a precizat compania de televiziune ITV, potrivit Reuters.

Emisiunea, care a debutat în 2005, este cunoscută pentru formatul său, în care membri din public participă la dispute aprinse pe subiecte de viaţa personală, presupunând deseori folosirea detectorului de minciuni sau teste ADN. Postul de televiziune ITV a precizat că episodul în care apare invitatul care a decedat nu va fi difuzat, iar compania va revizui emisiunea. '

Toţi cei de la ITV şi de la The Jeremy Kyle Show sunt şocaţi şi întristaţi la vestea morţii unuia dintre participanţii la emisiune, la o săptămână după înregistrarea episodului la care acesta a luat parte', a precizat ITV într-o declaraţie. 'Având în vedere gravitatea situaţiei, ITV a decis să suspende atât filmarea, cât şi difuzarea The Jeremy Kyle Show, cu efect imediat, pentru a acorda timpul necesar revizuirii acestui episod'. În 2007, un judecător a comparat emisiunea cu asmuţirea câinilor asupra ursului, după ce unul dintre invitaţi a fost acuzat de agresiune în urma unei altercaţii izbucnite pe platou în timpul înregistrării programului.

The Jeremy Kyle Show este una dintre cele mai populare emisiuni difuzate în timpul zilei de postul ITV în Marea Britanie. Versiunea americană a talk-show-ului nu a avut un succes similar şi a încetat să mai fie difuzată în 2013, după două sezoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel